Bøker

LIVSGLEDE - Ord, bilder og verktøy som inspirerer deg til endring

Dette er ikke kun en bok, men en 4 - i - 1 kurs og inspirasjonspakke: Tekstbok, bildebok, arbeidsbok og i tillegg en personlig profilanalyse!

Om du ønsker å endre noe i livet ditt, men ikke har en personlig veileder og motivator, og om du ønsker å leve drømmen din, da er dette boken for deg. Den vil gi deg den inspirasjonen du trenger. Og den følger deg hele veien frem.

Det er ikke gjort over natten å gjøre endringer i livet. Du må ha langsiktig motivasjon, og du må gjøre de riktige aktivitetene. Enten du har lest motivasjons- og selvhjelpsbøker tidligere, eller dette er første gangen, vil denne boken gi deg en ny dimensjon. Med konkrete oppgaver, effektive verktøy og inspirerende bilder, representerer boken noe nytt innen selvhjelpslitteratur.

Du får presentert faktiske livssituasjoner som representerer felles utfordringer vi alle møter. Deretter vil du se hvordan disse menneskene, som har de samme ressursene og kvalitetene som deg, har klart å gjøre betydelige endringer. Boken er basert på mer enn 20 år med seminar, kurs og rådgivning. Alt du vil lese og lære om ulike personprofiler, hvordan du kan kommunisere og påvirke, hvordan du tar beslutninger, hvordan du får mer tid, og hvordan du når dine mål, har vist seg å fungere i praksis. Denne boken kan endre liv. Den kan gi deg økt livsglede.

For å gjennomføre din profilanalyse logger du inn på www.seerecruit.com med de angitte innloggingskodene.

 

Boken er tilgjengelig også på Engelsk og Tysk:

THE ART OF LIFE - Make The Changes You Desire

LEBEN IST WAS DU DARAUS MACHST - Mache die Veränderungen die Du Dir wünschst

Bestill boken her...   


Sagt om boken

"Denne boka er et fantastisk hjelpemiddel for oss som vil virkeliggjøre våre drømmer!

Kapitlet om hvordan nå sitt mål, har hjulpet og inspirert meg til å tidfeste måloppnåelsen og beskrive veien å gå. Og jeg har gått mange skritt på veien allerede! Dette går veien!

Takk for ei fantastisk nyttig og vakker bok!"